• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Bekræftet: Italiener er Schmeichels afløser i Nice

Foto: Getty Images

Den tidligere italienske landsholdsmålmand er nu helt på plads i den sydfranske klub.

Af Oliver Okstrøm

Det har tidligere været fremme, at den tidligere italienske landsholdsmålmand Salvatore Sirigu lignede en ny mand i Nice. Det er nu efter en periode blevet slået fast, at han er ny mand i truppen - og man har dermed fået en erstatning for Kasper Schmeichel, der forlod klubben til fordel for Anderlecht denne sommer.

Det oplyser Nice på klubbens hjemmeside, hvor det også bliver påpeget, at planen er, at han skal være reserve for Marcin Bulka. 

Selv har Sirigu det meget godt med at have fået aftalen på plads, og han husker da også fra sin tid i Paris Saint Germain, hvordan det har været at stå overfor dem.

- Jeg har ofte mødt OGC Nice som modstander, og jeg ved hvor meget glød, der kan være her. jeg er stolt over at være i klubben, og jeg vil gerne hjælpe den med at opnå store mål, siger han og fortsætter:

- Det startede med en stor kamp mod Paris, og jeg gerne være med i gruppen. Nice har store ambitioner, ligesom jeg. Vi er skabt til at arbejde godt sammen, lyder det fra Salvatore Sirigu.

Kampen mod PSG i den seneste runde blev desuden vundet med 3-2 på udebane.

Han nåede i sin tid i den franske hovedstadsklub at vinde 13 titler i de fem år, hvor han var der med 189 kampe i bagagen. 

Førnævnte Schmeichel har fået en lidt skæv start i sin belgiske klub med en skade. Læs mere om, hvad han er ramt af her.