• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Dansk landsholdsspiller i klubskifte? Rygtes til Leipzig

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsangriber Kasper Dolberg er angiveligt et af tre emner på ønskelisten i RasenBallsport Leipzig.

Af Kenneth Jensen

Han åbnede med mål i støvlerne for franske Nice, men siden har Kasper Dolbergs sæson været spoleret af to Covid-19-perioder, ligesom danskeren har døjet med en skade.

Sygdom har blandt andet betydet, at Dolberg har følt sig træt, og han har haft svært ved at præstere, men nu er den 23-årige dansker så små ved at være tilbage for OGC Nice.

Men måske ligger der noget andet og venter for Kasper Dolberg - i hvert fald forlyder det fra det tyske medie Sport Bild, at danskeren er et af flere emner i RasenBallsport Leipzig. Altså Yussuf Poulsens klub.

Læs også:Spillerforeningens medlemmer har talt: Her er årets mandlige hold

Ifølge avisen er klubben interesseret i at tilkyntte en angriber, selv om sportsdirektør Markus Krösche har været ude og sige, at man ikke har i sinde at foretage sig noget i dette transfervindue.

Klubben skal have tre angribere i tankerne - alle tre skal være lejeaftaler - og her er Kasper Dolberg altså den ene af de tre. De to andre er Divock Origi fra Liverpool og Kelechi Iheanacho fra Leicester City.

Forskellen på de to andre og Kasper Dolberg er, at danskeren er fast mand for Nice, når han ellers er fit. Samtidig er han klubbens dyreste indkøb nogensinde med en sum på lidt mere end 150 millioner kroner. Det vil være mærkeligt, om klubben har opgivet danskeren, ligesom det skulle være underligt, om man vil udleje ham.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Chelsea og Tottenham i kamp om stopper

Den danske landsholdsspiller har fortsat tre og et halvt år igen af sin aftale med den sydfranske klub. Han har socret tre gange i 11 kampe i denne sæson.

Nice sluttede sidste sæson på sjettepladsen i Ligue 1, men i denne er man blot at finde på 14. pladsen på nuværende tidspunkt. De dårlige resultater kostede tidligere i sæsonen manager Patrick Vieira jobbet som cheftræner.

Læs også:Arsenal udlejer franskmand til Kasper Dolbergs klub

Læs også:Tragisk ulykke efter fransk Ligue 1-kamp: Greenkeeper dræbt i grim ulykke

Læs også:Kasper Dolberg er ude resten af året