Foto: Getty Images
Ligue 1

Det blev ikke ham: FCK-emne på plads i Frankrig

Faris Moumbagna kommer ikke til FC København i denne omgang, lyder det fra flere sider.

Den tidligere Sønderjyske-angriber Faris Moumbagna har tidligere i transfervinduet været sat i forbindelse med et skifte til FC København. Sådan er det dog ikke endt for den 23-årige målmaskine.

I stedet ser det nu ud til, at forwarden fra Cameroun skifter norske Bodø/Glimt ud med franske Marseille. Det skriver både den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano og det store norske medie VG.

Her bliver der endvidere peget på, at Bodø/Glimt kommer til at modtage lige i underkanten af det, som svarer til 60 millioner danske kroner for spilleren, der i sidste sæson scorede 15 mål i 28 kampe i den bedste norske række.

Dermed blev det kun til ét år i Bodø/Glimt, som hentede ham i Kristiansund, og de står til at tage en bid af kagen grundet en god videresalgsklausul. Her forventes det at være omkring fire millioner danske kroner.

Det meste skulle nu være på plads for ham, da lægetjekket efter sigende blev gennemført tidligere på ugen.

Marseille er på syvendepladsen i Ligue 1.

Moumbagna nåede i sin tid i Sønderjyske at spille ni kampe og lægge op til et enkelt mål. Det var tilbage i 2021/22-sæsonen.

Mens det altså ikke blev til en ny angriber til FCK, så er der en målmand, der ser klubben som Skandinaviens største. Læs mere om det her.