• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lasse Sylvest Mikkelsen

PSG langer ud efter det franske fodboldforbund

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain er ikke tilfreds med den måde, det franske fodboldforbund har kommunikeret Kylian Mbappes positive coronatest ud på.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Mandag annoncerede det franske fodboldforbund, at den franske angriber, Kylian Mbappe, var testet positiv for corona, og at han kommer til at misse vigtige kamp for klub- og landshold.

Det har fået PSG's sportsdirektør, Leonardo, til at lange hårdt ud efter det franske fodboldforbund (FFA). Han er utilfreds med, at han skulle høre om det gennem medierne og ikke FFA.

Læs også:Efter Danmark-kamp: Belgisk landsholdsspiller er testet positiv for corona

- Det er totalt uacceptabelt, at vi skal høre fra medierne, at en af vores spillere er testet positiv. De udsendte en pressemeddelelse og sendte spilleren hjem, men der var ingen fra forbundet, der kommunikerede med os. ingen har kontaktet os, siger han til det franske medie RMC.

Ifølge Leonardo var det Mbappe selv, der bekræftede, at han var sendt hjem, fordi han var testet positiv for coronavirus. 

Sportsdirektøren er også træt af, at han hele tiden skal høre, at PSG er en dårlig ledet klub, og det skete også i det her tilfælde, hvor klubben intet vidste.

Læs også:Kylian Mbappé er testet positiv for coronavirus

- Det er mangel på respekt ikke at kommunikere med klubben. Vi har ikke talt med nogen. Vi har kun talt med Mbappe. Det var os, der var nødt til at presse på (for information, red.). Det er uacceptabelt.

Mbappe står til at misse kampene mod Lens, Marseille og Metz.

Læs også:Belgisk landstræner roser Danmark for at tage kontrol

Læs også:Kasper Hjulmand om Belgiens første mål: Det er jeg meget træt af

Læs også:Messi kun nummer ni: Verdens mest værdifulde fodboldspillere

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus