Ligue 1

Se videoen: Her går det helt amok mellem PSG og Marseille-spillere

Fem røde kort blev det til, da PSG tabte med 0-1 hjemme mod Marseille. Alle fem udvisninger kom sidst i opgøret, hvor det blev meget dramatisk.

Det blev hurtigt dramatisk, da de franske mestre PSG søndag aften mødte Marseille på hjemmebane i den franske LIgue 1. Allerede i første halvleg gjorde Neymar opmærksom på det, han mente var en racistisk udtalelse, men det var først i anden halvleg, at opgøret eksploderede.

PSG tabte med 0-1, og i dommerens tillægstid blev der begået et frispark, der fik de to hold op i det røde felt. Et felt, flere spillere allerede flirtede med.

Det endte med hele fem udvisninger - du kan se de dramatiske minutter i videoen øverst.

Efter kampen har diskussionerne i øvrigt fortsat på det sociale medie Twitter, hvor Neymar påstår, at han blev kaldt for en "forbandet abekat" af Marseilles Alvaro Gonzalez. Gonzalez afviser beskyldningen.