• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Obaida El-Itr

Sender præsident stikpille til Neymar?

Foto: Getty Images

PSG-præsident svarer Neymar igen efter kritik.

Af Obaida El-Itr

Både Neymar og sportschef Leonardo har senest kritiseret deres tidligere arbejdsgiver PSG. Førstnævnte har sagt, at tiden i hovedstadsklubben var som et helvede, og sidstnævnte kritiserede klubben for manglende støtte til de store stjerner, herunder Kylian Mbappé.

Neymar er som bekendt rykket til Saudi-Arabien, og i et nyligt interview fortæller PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi, at der er kommet mere ro og stabilitet.

-  PSG's hold har aldrig været så forenet på og udenfor banen. Det er noget, vi så i weekendens 4-1-sejr i Lyon, sagde præsidenten ifølge Daily Mail.

-  Vi har en fantastisk træner (Luis Enrique, red.) og sportsdirektør (Luis Campos, red.), og jeg er meget glad for den fornyede ånd, der hersker i klubben.

Den brasilianske superstjerne, som i dag tørner ud for Al-Hilal, nåede at spille 173 kampe for den franske klub med 118 mål og 77 assister til følge.

Selvom tallene vidner om en succesfuld tid, var Neymar tit ramt af skader, og han nåede aldrig at ramme sit vanlige niveau over en hel sæson.