Foto: Getty Images
Ligue 1

Vanvidstilbud til Mbappé: 2 mio kroner - om dagen!

PSG har angiveligt tilbudt Kylian Mbappé en meget, meget lukrativ kontrakt. Det melder RMC Sports journalist.

Endnu engang er spekulationerne om Kylian Mbappés fremtid blusset op.

Og med kontraktudløb efter den indeværende sæson skal hovedpersonen selv også snart træffe en beslutning. Skal han blive i Paris Saint-Germain? Eller skal han efter flere års flirt endelig rykke til Real Madrid? 

PSG vil angiveligt gå langt for, at han vælger at blive den franske hovedstad. Meget langt.

Sportsjournalisten Stéphane Guy fortæller således i programmet After Foot hos RMC, at Paris Saint-Germain har tilbudt en meget, meget lukrativ fireårig kontrakt til Kylian Mbappé.

- Jeg kan bekræfte, at hvis det er et valg om penge, har Paris ingen modstand. Paris har tilbudt 400 millioner euro (svarende til tre milliarder kroner, red.) over en fireårig kontraktperiode, siger han og tilføjer:

- Han tjener nu - ifølge programmet Envoye Special - 100 millioner euro (750 millioner kroner, red.) om året i alt, og det er inklusiv reklameindtægter. Men Paris er klar til at give ham en årsløn på 100 millioner euro.

Såfremt han takker ja til tilbuddet og får en årsløn på 750 millioner kroner, vil PSG betale Mbappé i omegnen af to millioner kroner om dagen. 

Sidste år skrev L’Equipe, at den 25-årige stjernespiller tjener i omegnen af 530 millioner kroner om året. Ikke helt 750 millioner, men et beløb, der dog alligevel gør ham til Ligue 1’s bedst betalte spiller.

Kan Real Madrid følge med?
Spørgsmålet er, om Real Madrid kan følge med, hvis tilbuddet fra PSG bliver så stort.

For et par uger siden kunne normalt pålidelige The Athletic skrive, at Real Madrid ikke kan tilbyde Kylian Mbappé samme pakke, som de gjorde i sommeren 2022. Dengang tilbød Real Madrid franskmanden en årsløn på 195 millioner kroner og en sign-on-bonus på 975 millioner kroner.

En ligeså god pakke kan Real Madrid altså angiveligt ikke tilbyde lige nu, så Mbappé skal formentlig give afkald på et større millionbeløb, hvis han skal til den spanske hovedstad.