• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Afslører Højlund-samarbejde: Staben ved det ikke

Foto: Getty Images

Marcus Rashford og Rasmus Højlund har arbejdet sammen uden for banen for at blive klogere på hinanden.

Af Mads Bye Marboe

En ny angriber er landet i Manchester United, og det har givet Marcus Rashford noget andet at forholde sig til.

United-stjernen er dog først og fremmest glad for samarbejdet med Rasmus Højlund. Han fortæller til Premier League Productions, at duoen har gjort en stor indsats for at lære hinanden bedre at kende.

- Jeg er super spændt på det. Da vi havde omstillinger i sidste sæson, og jeg kiggede op, kunne jeg ofte bare se det andet holds trøjer. Normalt blev der spillet en cutback-aflevering til Bruno, som ankom senere. I år er vi nødt til at forstå, at dynamikkerne har ændret sig.

- Så vi har snakket sammen, vi har lavet masser af arbejde uden for banen - også som staben måske endda ikke kender til, fordi det bare har været mig og ham. Men jeg ønsker bare at forstå hans spil, og han ønsker at forstå mit spil hurtigst muligt. Indtil videre har det været godt. 

Rashford ser frem til det fortsatte samarbejde med Højlund og er optimistisk på Manchester Uniteds vegne.

- Der var selvfølgelig målet mod Brighton, som uheldigvis blev annulleret, men i den næste kamp scorede vi et mål, hvor vi kombinerede. Så jeg er meget glad for ham, og jeg er sikker på, det er et forhold, der vil hjælpe begge spillere. Jeg er spændt på at spille sammen med ham og spændt på fremtiden.

- Og jeg er bare spændt på, at vi har så mange kampe foran os, fordi vi får så mange muligheder for at vise, hvem vi er. Hvis vi som håbet vinder den næste kamp, har vi en ny kamp få dage senere, og hvis vi også kan vinde den, kan vi begynde at opbygge momentum.

Rasmus Højlund scorede, da Manchester United senest tabte 4-3 til Bayern München i Champions League.