• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Andreas Cornelius skadet i Cardiff-sejr

Andreas Cornelius skadet i Cardiff-sejr
Illustration

Andreas Cornelius blev skadet, da Cardiff onsdag aften mødte Accrington i Capital One Cuppen. Andre steder var også Nicklas Helenius, Jores Okore og Thomas Sørensen i aktion.

Af Ole Hoffskov

Thomas Sørensen, Jores Okore, Nicklas Helenius og Andreas Cornelius var alle i aktion i den engelske Capital One Cup onsdag aften, og for alle fire danskere blev det en resultatmæssig succes – personligt var der dog ikke så meget succes for kvartetten – måske lige med undtagelse af Jores Okore.

Han startede nemlig inde for Aston Villa, der besejrede Rotherham med 3-0. Mange havde også forventet af se Nicklas Helenius i Villas start 11'er, men den tidligere AaB-spiller måtte tage til takke med små 25 minutter på banen. Målene blev scoret af Andreas Weiman, Christian Benteke og Fabian Delph.

Andreas Cornelius startede inde for Cardiff, der gæstede Accrington, og mange havde nok sat næsen op efter den første scoring fra danskeren i engelsk fodbold, men det blev en skidt dag for den tidligere FCK-spiller. Efter 43 minutter måtte han nemlig lade sig udskifte med en skadet ankel. Cardiff kunne dog uden Cornelius og vandt opgøret 2-0.

Thomas Sørensen vogtede for en sjælden gangs skyld målet for Stoke, der havde besøg af Walsall, og den danske veteranmålmand drømte utvivlsomt om et clean sheet, men blev passeret en enkelt gang. I den modsatte ende scorede Kenwyne Jones dog hattrick, og derfor endte det med en 3-1-sejr til Stoke.

Også Newcastle, Watford, og Nottingham Forest er videre i Capital One Cuppen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.