• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Avis: Man Utd-stjerner tror på ham som ny træner

Foto: Getty Images

Angiveligt taler en masse af Manchester United-spillerne allerede om en særlig træner.

Af Jacob Quvang

Flere spændende trænerkandidater rygter til at overtage det ledige managersæde i Manchester United efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær, men det lader til, at Manchester United-spillerne selv har en klar favorit. 

Ifølge mediet Mirror forventer Manchester Uniteds stjerner, at den nuværende PSG-manager Mauricio Pochettino bliver den næste Manchester United-boss. 

Angiveligt taler spillerne allerede om argentineren i omklædningsrummet, og han er klart den kandidat, som fylder mest. Således forventer spillerne, at Pochettino tager over i Manchester United, mens Paris Saint-Germain til gengæld vender blikket mod Zinedine Zidane, når en afløser for Pochettino skal findes. 

Mirror skriver, at spillerne er af den tro, at Pochettino ankommer, lige så snart Manchester United kan købe ham fri af PSG, og de taler endda også om Alex Fergusons beundring af ham for hans metoder, fra dengang han sendte Tottenham i Champions League-finalen. 

Pochettino har tidligere været rygtet til Manchester United-jobbet, men han kan blive svær at lure væk, medmindre han selv bliver fyret i PSG. Således har han i øjeblikket et forspring på 11 point i Ligue 1, men sidste sæsons skuffende resultater er ikke glemt i hovedstaden. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020