Video : Tipsbladet
Premier League

Blev solgt fra Brøndby: Fik et chok da han kom

William Osula fortæller til Tipsbladet, at han nyder at spille sammen med barndomskammeraten Anis Slimane i Sheffield United, men Osula fik et chok, da han så Slimane første gang i omklædningsrummet.

William Osula og Anis Slimane.

Deres smag for fodbold startede i skolegården i Gladsaxe, men nu står de begge to i engelske Sheffield United og spillede i Premier League i den seneste sæson.

Noget af en rejse for begge spillere.

William Osula skiftede til Sheffield United i januar 2023, mens Slimane blev solgt fra Brøndby til Sheffield-klubben i sommeren 2023.

At Osula og Slimane skulle være at finde på samme fodboldhold i Premier League, er noget, der har chokeret Osula.

- Da jeg så ham første gang komme ind i omklædningsrummet, var jeg bare i chok og glad. 'Er det rigtigt, at jeg skal sammen med min ven fra skolen?'.

- Det var så mange år siden, at vi havde spillet sammen, så det har været et fantastisk år med ham i Premier League. Vi har snakket sammen, og han er en god ven, siger Osula til Tipsbladet.

Sheffield United endte dog med at tage turen ned fra Premier League til Championship.

Nu er Osula afsted med U21-landsholdet, men han drømmer om en større landsholdskarriere.

- Jeg håber, at jeg kan komme på A-landsholdet en dag. Det er derfor, at jeg er med U21-landsholdet, så jeg forhåbentlig kan vise, hvad jeg kan gøre. Jeg vil spille for Danmark.

Har du noget x-faktor til A-landsholdet?

- Ja, det tror jeg selvfølgelig. Jeg stoler på det, som jeg kan på banen i forhold til mine kvaliteter, så det kan hjælpe mig, siger Osula til Tipsbladet.

20-årige Osula fik 21 Premier League-kampe i den forgangne sæson, mens 23-årige Anis Slimane blev noteret for 15 kampe.