Chelsea kunne ikke nedbryde Wolves i Tuchel-debut

Chelsea måtte nøjes med 0-0 mod Wolves, da Thomas Tuchel onsdag aften stod i spidsen for London-klubben for første gang.

Frank Lampard er fortid i Chelsea, og klubbens nye cheftræner, Thomas Tuchel, stod onsdag over for sin første opgave i spidsen for London-klubben, da Wolves gæstede Stamford Bridge.

Det skete uden Andreas Christensen, der var helt ude af truppen, men også Mason Mount, en af de helt store profiler under Lampard, var sat på bænken.

Men hjemmeholdet kom rigtig godt ud til opgøret og havde flere optræk til chancer i kampens indledning. Wolves begyndte dog at finde sig til rette i opgøret, efterhånden som første halvleg skred frem, og Chelsea fik sværere og sværere ved at komme frem til chancer.

Det stod således 0-0 efter de første 45 minutter.

Tendensen fortsatte efter pausen, men Ben Chilwell tegnede sig for kampens hidtil største chance efter en times spilletid. Venstrebackens afslutning blev imidlertid sendt over mål.

Få minutter senere fik også Kai Havertz en god mulighed, men tyskerens afslutning blev blokeret i sidste øjeblik, hvorfor den gik til hjørne.

I det 71. minut fik Wolves vist, at de også kunne true Chelsea-målet, da Pedro Neto pludselig var alene igennem med Eduoard Mendy efter et fint kontraangreb. Angriberen forsøgte at chippe bolden over Chelsea-keeperen, men den tog oversiden af overliggeren og gik ud til målspark.

Tuchel forsøgte sig mod slutningen af opgøret med indskiftninger af Christian Pulisic og Tammy Abraham og senere Mason Mount, men lige lidt hjalp det.

Opgøret sluttede uden scoringer, og tyskeren må således nøjes med et enkelt point i sin debut. Chelsea er på ottendepladsen i Premier League, mens Wolves ligger nummer 13.