• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Christian Eriksen: Gjorde Ronaldo irriteret

Foto: Getty Images

Når det kommer til frispark, så er sagen klar med Cristiano Ronaldo.

Af Oliver Okstrøm

Cristiano Ronaldo har i sin karriere stort set altid været førstevalget som frisparksskytte i sine klubber. Det har også været tilfældet, selvom han ikke altid havde så meget tur i den, men alligevel stod han oftest med den opgave.

Sådan var det også i hans seneste periode i Manchester United, hvor han spillede sammen med den danske landsholdsstjerne Christian Eriksen. Sidstnævnte husker godt en situation, hvor han sparkede et frispark.

Det fortæller han om i et interview med Uniteds tv-kanal MUTV.

- Jeg tog vist et (i stedet for Ronaldo red.), men han var ikke alt for tilfreds med det. Men med de tre skytter, vi har, så kommer det an på, hvor vi er på banen - og hvordan folk har det, siger han og fortsætter:

- Og så er det som 'du tog det sidste, så tager jeg det næste', lyder det fra Eriksen, som også kun se Bruno Fernandes og Marcus Rashford som mulige skytter ved frisparkssituationer for storklubben.

Derudover er han, når han ikke er skadet, en del af en trio på midtbanen med Casemiro og førnævnte Fernandes.

- Jeg synes, at vi fra dag ét har koblet rigtig godt sammen. Vi er tre forskellige spillere, men vi er tre gutter, der ikke er bange for at tage bolden og forsøge at skabe noget med den, fortæller Christian Eriksen.

Selv var han skadet, da klubben vandt Carabao Cup-finalen tidligere på året, og han håber på, at han kan blive klar fra sin skade til FA Cup-finalen mod lokalrivalerne fra Manchester City, som spilles 3. juni.

Senest er Eriksen også blevet udpeget som en af de få United-spillere, som vil kunne tage kampen op mod klubber som Real Madrid. Læs mere om det her.