• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Dansker imponerer Thomas Frank: Tvivlede på ham

Foto: Getty Images

Den tidligere AC Horsens-spiller Mads Bech Sørensen har haft en flot sæson i Brentford, men det kunne have set meget anderledes ud.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Brentford er ikke bange for at satse på danske spillere og særligt danske talenter. Det har 22-årige Mads Bech Sørensen i den grad høstet frugterne af i denne sæson.

I sidste sæson var han udlejet til Wimbledon i den tredjebedste engelske række og fik blot 9 kampe. I denne sæson står den på Championsship, og her har han været med til at føre Brentford op på en nuværende andenplads, der giver direkte oprykning til Premier League.

Læs også:Frank efter nedtur: Det er smertefuldt

Men det kunne ganske givet have set anderledes kedeligt ud for den danske forsvarsspiller, fortæller Thomas Frank til Ekstra Bladet.

- Før sæsonen var vi i tvivl om, vi skulle satse på ham eller Julian Jeanvier. Vi udlejede Jeanvier og har været imponeret over Mads Bechs udvikling. I fraværet af vores anfører Pontus Jansson har han virkelig været stærkt spillende.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: PSG-back til Barcelona

Fortsætter Bech Sørensen sin udvikling, så kan han formentlig se frem til kontinuerlig spilletid, selv når klubbens anfører vender tilbage.

- Mads har et stort potentiale og har vist sig meget mentalt stærk. Jeg er meget imponeret over hans udvikling, lyder det fra Brentford-træneren.

En smule malurt i bægeret har der dog været de seneste kampe, hvor det er blevet til tre nederlag i de seneste tre kampe. Det betyder samtidig, at deres andenplads er i fare, hvis Swansea vinder en af de to kampe, som de har på hånden i forhold til Brentford.

Læs også:Tre på stribe: Brentford taber efter dyre fejl

Læs også:PL-stjerne siger stop: Det er ydmygende

Læs også:Brentford-spiller: Kunne være havnet i FCM

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AaB - SønderjyskE

To af ligaens mest formsvage hold mødes i en kamp, der kan blive afgørende for, om de kommer i top 6.

Mere Superliga

Fokus