• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

- Det bliver ikke nemt for Rasmus Højlund

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Manchester United-stjerne Jaap Stam har Rasmus Højlund vist gode takter i England, men hollænderen tror samtidig, at Højlund får det svært, idet danskerens holdkammerater ikke hjælper ham nok.

Af Lars Gram-Hanssen

Med nul mål i ni kampe har Rasmus Højlund ikke fået en flyvende start i Premier League. 

Ifølge den tidligere Manchester United-stjerne Jaap Stam har Rasmus Højlund dog generelt vist gode takter efter skiftet til England. 

- Han har gjort et rigtigt godt indtryk på mig. Jeg synes, at han er en rigtig god spiller. Han er meget talentfuld. Han har et glimrende venstre ben, en rigtig god fysik og masser af fart. Og det har han vist i sine første kampe for United, siger Jaap Stam i et interview med Soccernews, udført i samarbejde med Tipsbladet. 

Ifølge Jaap Stam lider Rasmus Højlund under, at danskeren spiller på et hold, der har problemer. 

- Det, der er ved ham, når han som meget ung kommer til en så stor klub, er, at det ikke er nemt for ham at vise sine kvaliteter. For han har også brug for spillerne omkring ham. Han har brug for, at de sætter ham i scene og giver ham muligheder for at score.

- Han spiller på et hold, der er uden selvtillid. Han har spillere omkring sig, der ikke har selvtilliden og måske heller ikke engang kvaliteterne til at spille på det her niveau. Så det kommer ikke til at blive nemt for ham, men han bliver bare nødt til at gøre hvad han kan.

- Han skal vise sine kvaliteter og arbejde hårdt. Forhåbentligt scorer han nogle mål, og så får han endnu mere selvtillid. 

Jaap Stam har i øvrigt udtrykt interesse for at blive cheftræner for en klub i den danske Superliga. Det kan du læse om HER

Se interviewet med Jaap Stam i afspilleren over artiklen.