• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Efter Højlund-køb: Vil gøre op med 'United-skat'

Foto: Getty Images

Det skal være slut med, at prisen lige stiger betragteligt, når Manchester United melder sin interesse, forlyder det.

Af Oliver Okstrøm

Manchester United fik i det seneste transfervindue hentet Mason Mount, Andre Onana og danske Rasmus Højlund ind på transfers, mens både Sofyan Amrabat og Sergio Reguilon er kommet ind på lejeaftaler.

Det har kostet dem over 1,6 milliarder kroner, og de priser, som storklubben har betalt skal nu være ovre. Det skriver Manchester Evening News.

Her bliver det berettet, at Uniteds transferforhandler Matt Hargreaves er i gang med at ændre på klubbens omdømme på transfermarkedet, hvor han mener, at der er en United-skat på deres handler.

Det er også noget, som han skulle have påpeget var et 'ekstra nul' på priserne, når det var Manchester United, der kom ind og var interesserede i en spiller. Blandt andet måtte de op med 540 millioner kroner for Højlund.

Selv kommer Matt Hargreaves med en fortid som marketing-direktør for Adidas, hvor han har været vandt til at arbejde med store stjerner, når de skulle rekrutteres til at være ansigter for sportsmærket.

Endvidere er det blevet meldt via agenter, at Hargreaves var voldsomt involveret i sommerens United-forhandlinger, mens det var fodbolddirektør John Murtough, der stod for planlægningen og udførslen.

United har trods de store udgifter på transfermarket fået en meget skæv start på sæsonen med to sejre og tre nederlag i deres fem første kampe i Premier League.

I denne uge begynder Champions League for dem, hvor de er i gruppe med FC København. Læs mere om det her.