Endnu engang var der godt med Tottenham-spilletid til Højbjerg

Tottenham-manager Jose Mourinho lader til at være glad for at bruge Højbjerg.

Tottenham spillede fredag klubbens anden testkamp forud for den nye sæson, hvor de stod overfor Reading fra den næstbedste engelske række. Her endte det med en 4-1-sejr til Mourinhos tropper.

Samtidig var det også en kamp, hvor deres danske nyindkøb Pierre Emile Højbjerg endnu engang startede inde for Spurs, ligesom han også gjorde i 3-0-sejren over Ipswich i lørdags.

Tottenhams sejr over Reading blev særligt grundlagt i løbet af første halvleg, hvor de kom foran med 3-0 på scoringer fra Son Heung-Min og Dele Alli samt et selvmål af Omar Richards.

Efter pausen var det Erik Lamela, som stod for Tottenhams fjerde scoring på et veludført frispark, som man kan se et klip med øverst i artiklen. Med ti minutter tilbage af kampen var det Readings Puskas, som levede op til sit navn og scorede sikkert på et straffespark og reducerede til 4-1.

Højbjerg selv blev skiftet ud med omkring et kvarter tilbage af kampen, hvor Bowden kom ind i stedet for danskeren.

Næste testkamp for Tottenham og Pierre Emile Højbjerg er mod Birmingham, hvorefter de skal møde Watford, inden Premier League begynder igen 13. september for London-klubbens vedkommende, hvor de skal møde Everton.