• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Eriksen buhet ud i Brentford: Her er hans reaktion

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller blev buhet ud i sin bare anden kamp for Manchester United, hvor klubben tabte 0-4 ude mod Brentford.

Af Kenneth Jensen

Han har fået store roser og har udviklet sig til at være en af de vigtigste spillere for Manchester United allerede, men det startede faktisk ikke så godt for Christian Eriksen i den store engelske klub, som han denne sommer skiftede til på en fri transfer.

Først tabte han og holdet 1-2 hjemme mod Brighton, og så fulgte en forfærdelig kamp, hvor man tabte 0-4 ude mod Brentford. Nul point i to kampe. Eriksen selv lavede en stor fejl ved 0-2 målet, og for at gnide salt i såret blev danskeren buhet ud af Brentfords tilskuere, efter han i sommer takkede nej til at forlænge med London-klubben.

Både Thomas Frank og Eriksens hollandske agent, Martin Schoots, var efterfølgende utilfredse med, at Christian Eriksen blev buhet. Først nu fortæller Christian Eriksen, hvordan han selv oplevede det.

Det gør han fra landsholdslejren i Helsingør, hvor de danske spillere er ved at forberede sig på at møde først Kroatien, siden Frankrig.

- Det var lidt en blanding. De var meget glade, efter de var ved at vinde 4-0, og så hoppede folk med på bølgen. Det var nemt at buhe. Det er ikke noget, jeg husker som noget godt, siger Christian Eriksen.

Christian Eriksen var strålende for Brentford og var med til at genstarte klubbens Premier League-kampagne, der ellers så småt var gået i stå hen over vinteren. Med Eriksen fik Brentford pludseligt masser af point og reddede sig i Premier League, og så var håbet naturligvis fra Brentfords supportere, at den danske midtbanespiller ville forlænge og fortsætte opturen.

Men det gjorde han ikke og søgte altså en større klub med større ambitioner, og det viste fansene altså deres utilfredshed med i opgøret i august.

Er det så et udtryk for, at de elskede Eriksen og havde stor respekt for ham og var ked af at miste ham? 

- Man kan vende og dreje det, som man vil. Både på den ene og den anden måde. Når folk vælger at buhe, lyder det på én måde lige meget hvad, konstaterer 30-årige Eriksen.

Danskeren kan dog glæde sig over, at han og Manchester United siden er kommet på rette køl, og at Eriksen selv har en stor andel i det.

Klubben har fået Erik ten Hags ideer bedre ind i holdet:

- Der har ikke været personlige fejl som mod Brentford, hvor David og jeg lavede fejl, og så var vi bagud med 2-0 efter fem minutter. Nu er vi kommet oven på igen med nogle flotte 1-0 sejre, som har været gode for os, siger han.

Christian Eriksen fortæller også, at der var flere tilbud end Manchester United og Brentford, men at United henvendte sig tidligt i sommer og var en god mulighed.

Klubben ligger aktuelt nummer fem med 12 point efter seks kampe.