Video : Tipsbladet
Premier League

Forstår intet: Eriksen er spilleren, de mangler nu

Tottenham burde virkelig have hentet Christian Eriksen i sommer, lyder det nu fra tidligere Premier League-profil.

Christian Eriksen blev i sommer rygtet kraftigt til Tottenham, men den danske landsholsstjerne endte i stedet i Manchester United, hvor han er blevet fast starter og en stor profil. 

Og ifølge den tidligere West Ham-profil Nigel Reo-Coker var det besynderligt, at Tottenham ikke valgte at hente Christian Eriksen tilbage i sommer, da danskerens kontrakt med Brentford udløb. 

- Jeg synes virkelig, at Tottenham mangler kreativitet. Jeg forstår ikke, hvorfor de ikke gik tilbage til Christian Eriksen efter hans sæson i Brentford, for han har været en decideret åbenbaring i Manchester United, lyder det fra Nigel Reo-Coker i BBC Radio 5 Live.

- Jeg kunne godt se ham gøre forskellen på det her Tottenham-hold. For i mine øjne er Tottenham absolut ikke en fornøjelse at se. Jeg vil hellere se maling tørre, end jeg vil se Tottenham spille lige nu. Christian Eriksen er spilleren, de mangler. 

Manchester United og Christian Eriksen ligger aktuelt på fjerdepladsen i Premier League, mens Tottenham ligger nummer fem. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE