• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Karl Dorph Søe

Frank revser Toney-straf: Hvad får man ud af det?

Foto: Getty Images

Thomas Frank undres over en særlig detalje ved Ivan Toneys otte måneder lange karantæne fra fodbold.

Af Karl Dorph Søe

Thomas Frank må undvære Brentford-topscorer Ivan Toney det næste lange stykke tid, da den engelske angriber har modtaget en karantæne på otte måneder, efter han har forbrudt sig mod de engelske bettingregler hele 232 gange. 

De første fire måneder får den tidligere Brøndby-træner heller ikke lov til at hilse på Toney på træningsbanen, da han ikke må deltage i klubbens træningsaktiviteter. 

Spørger man Thomas Frank, er den del af straffen dog uden nytte. 

- Hvordan kan man ikke lade ham være involveret i fodbold i de første fire måneder. Hvad får man ud af det? Hvis man vil rehabilitere folk, så oplys dem. Nu er det bare dø eller overlev, fortæller den danske cheftræner ifølge Daily Mail.  

Selvom Frank ikke får lov til at se den nybagte landsholdsangriber på Brentfords træningsanlæg i det vestlige London, vil han stadig holde kontakten med Toney.

- Hvis jeg ikke kan tale med ham, så skal jeg også have en karantæne. For hvis jeg ikke sende ham støttende ord, må der være noget galt. Man må gerne kontakte folk, der sidder i fængsel, så det har jeg vel lov til, fortæller han. 

'The Bees' kommer til at savne Toney i deres sidste kamp i sæsonen, hvor de skal møde de nykårne mestre fra Manchester City. 

De rød- og hvidstribet fra London har tidligere haft held mod 'The Citizens', i det omvendte opgør vandt de med 2-1. 

Kan Frank og kompagni gentage succesen, og går andre resultater deres vej, kan de opnå kvalifikation til Conference League på syvendepladsen.