Video : Tipsbladet
Premier League

Fyring i United? Greenwood overvejer chokskifte

Den unge englænders sigtelser er netop frafaldet, og nu overvejer han angiveligt et opsigtsvækkende skifte, hvis Manchester United vælger at fyre ham.

Det er efterhånden længe siden, at Mason Greenwood har betrådt grønsværen på Old Trafford. 

Den unge englænder blev tilalt for voldtægt i starten af sidste år, men nu har anklagemyndigheden droppet sagen. Greenwood kan derfor vende tilbage til fodbolden, men der hersker stor tvivl om, hvor den 21-årige offensivspiller skal forsætte karrieren.

Ifølge The Guardian er der stor uenighed blandt Manchester Uniteds stab om, hvorvidt man skal lade Greenwood spille for klubben. Nogle mener, at det ville være et helt forkert signal, mens andre er loyale overfor englænderen, der har spillet i klubben gennem mange år. 

Manchester United har officielt meldt ud, at de vil igangsætte en "proces", der skal afgøre hvorvidt den venstrebenet offensivspiller kan spille for "The Red Devils".

Skulle den nordengelske klub vælge at fyre Greenwood, ville han overveje, at skifte til kinesisk fodbold. Det skriver The Sun. 

En kilde tæt på den 21-årige angriber beretter, at han var utilfreds med klubbens opbakning i løbet af efterforskningen, og kilden fortæller, at Greenwood ville skifte til Kina, for at få spilletid og score sig en god hyre. 

Greenwood har lavet 35 mål i 129 kampe for Manchester United og kontraktudløb i 2025.