• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Giver status på Emiliano Marcondes

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske offensivspiller er stadig et stykke fra at kunne spille.

Af Victor Risager

Emiliano Marcondes har ikke været i aktion siden maj, og der går nok også et stykke tid, før den danske offensivspiller igen skal spille kamp. Det fortæller Bournemouths cheftræner, Andoni Iraola.

I foråret var Marcondes udlejet fra Bournemouth til FC Nordsjælland, men han missede sæsonens sidste seks kampe, før han på Instagram skrev, at han var blevet opereret i foden.

Den skade har holdt ham ude af den første del af sæsonen i Bournemouth, hvor han endnu ikke træner med.

- De (Marcondes og Ryan Fredericks, red.) er langt fra at træne med holdet. Jeg så dem på græsset i denne uge, selvom de bare lavede den fysiske del af træningen.

- Jeg tror, ​​det er godt for spillerne, når de begynder at komme udenfor, og det ikke kun er at tage i fitnesscenteret og til fysioterapien. Så de er på vej mod bedring, men de er ikke tæt på at være en del af træningen med holdet, siger Andoni Iraola ifølge Bournemouth Echo.

Dermed er det altså uvist, hvornår Emiliano Marcondes vender tilbage.

Den 28-årige dansker har desuden kontraktudløb i Bournemouth efter den indeværende sæson, hvorfor han til den tid kvit og frit kan finde sig en ny klub - medmindre han altså skifter i januars transfervindue.