Video : Tipsbladet
Premier League

Gravesen har talt med Zidane: Kun tre jobs i spil

Zinédine Zidane sættes i forbindelse med Manchester United-jobbet, men ifølge Thomas Gravesen kan de "De Røde Djævle" godt glemme alt om at lokke den franske legende til Old Trafford.

Det er snart tre år siden, at Zinédine Zidane forlod jobbet som Real Madrid-cheftræner for anden gang, og franskmanden er siden da blevet sat i forbindelse med flere forskellige storklubber, ligesom han også har udtrykt interesse for at blive fransk landstræner.  

På det seneste er Manchester United blevet nævnt som en mulig destination for Zidane, men ifølge Thomas Gravesen skal Rasmus Højlund og kompagni ikke sætte næsen op efter at få den franske legende ind som ny chef på Old Trafford. 

- Der bliver jeg nødt til at sige, at ham snakkede jeg med i Madrid for to år siden, hvor han sagde til mig, at der kun er to-et-halvt job, han vil tage. Og det er Marseille, Madrid og det franske landshold, siger Thomas Gravesen til Discovery+

- Vi var i Madrid for to år siden, hvor jeg mødte ham, og der sagde han det til mig. Jeg spurgte ham nemlig også, om han var klar til at tage et trænerjob igen. Og der sagde han, at der var kun Real Madrid, det franske landshold og så Marseille, hvor han jo kommer fra. 

Thomas Gravesen blev herefter spurgt til, om Zinédine Zidane rent hypotetisk ville kunne løfte det nuværende Manchester United-hold, der ikke har haft en imponerende sæson. 

- Jamen, han er jo dygtig, og han har jo bevist sit værd. Jeg vil så sige, at det hold, han havde i Madrid, var jo fantastisk. Så han skal jo i hvert fald have et 'warchest' (et stort pengebeløb, red.), som man kalder det i England, at handle ind for, for at stille sit hold op.

- For det hold, som Erik ten Hag har at gøre med lige nu, er meget svært at gøre noget ved. Men vi har jo set før, og vi har set det i vores egen lille Superliga, at hvis den rigtige træner kommer ind på det rigtige tidspunkt, jamen så kan skuden godt vendes, siger Thomas Gravesen. 

Den tidligere danske landsholdsstjerne var holdkammerat med Zinédine Zidane i Real Madrid fra januar 2005 frem til sommeren 2006, hvor Gravesen skiftede til Celtic, mens Zidane stoppede spillerkarrieren. 

Zinédine Zidane indikerede i et interview for et par år siden selv, at han næppe kommer til at tage til en engelsk klub, på grund af det sproglige aspekt. 

Loading Poll...