Højbjerg-assist i tiltrængt Tottenham-sejr

Den engelske landsholdsangriber Harry Kane var tilbage for Tottenham efter en skade, og det hjalp holdet.

Tottenham havde tabt tre kampe i træk i den engelske Premier League. Og holdet havde været uden stjerneangriberen Harry Kane i et par kampe på grund af en skade.

Men søndag var Kane tilbage efter en skade, og det gjorde en stor forskel i 2-0-sejren på hjemmebane over bundholdet West Bromwich Albion.

Kane scorede nemlig det vigtige mål til 1-0, og han var konstant en trussel i angrebet.

Tottenham havde især i de seneste to kampe uden Kane manglet farlighed i offensiven, og det var blevet til to skuffende 0-1-nederlag til Chelsea og Brighton.

Med sejren kravler Tottenham op på syvendepladsen med 36 point efter 22 kampe. Og der er lidt kortere vej op til toppen af rækken, hvor London-holdet har befundet sig tidligere i sæsonen.

I søndagens kamp blev der dog ikke scoret i de første 45 minutter, selv om Tottenham havde flere chancer for at bringe sig foran.

Men især Kane manglede i starten af kampen skarpheden og skød forbi mål.

Det gjorde han ikke, da Pierre-Emile Højbjerg satte den engelske landsholdsangriber op til scoring ti minutter inde i anden halvleg.

Kane fik bolden inde i feltet efter en præcis pasning fra Højbjerg, og Kane sendte med en flad afslutning bolden sikkert i det fjerneste hjørne.

Det var Kanes mål nummer 20 i denne sæson på tværs af alle turneringer.

Fire minutter senere fordoblede angrebsmakkeren Son Heung-min Tottenhams føring på et oplæg fra Lucas Moura.

West Bromwich er fortsat placeret i den tunge ende af tabellen med 12 point efter 23 kampe på en næstsidsteplads.

Sam Allardyces tropper har 13 point op til den rigtige side af stregen.