• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Højbjerg i skyggen: Postecoglou får brug for ham

Foto: Getty Images

Tottenham-manager Ange Postecoglou giver status på, hvordan han ser Pierre Emile Højbjergs rolle i truppen.

Af Oliver Okstrøm

Den danske landsholdsspiller Pierre Emile Højbjerg har været vant til at spille fuld tid på sit klubhold Tottenham. Men i denne sæson har det ændret sig med ankomsten af Ange Postecoglou som manager.

I et interview med Viaplay sætter han ord på Højbjergs situation i klubben.

- Pierre ville gerne spille mere, men den måde, som holdet er sat op i øjeblikket, så er det svært at bryde ind på holdet. Men det har ikke stoppet ham fra at træne hårdt, og hvis man skal være fair, så har han været med i alle kampe indtil videre, siger han og fortsætter:

- Som regel går det godt, og som i dag får han flyttet bolden godt rundt. Han gjorde et fremragende job i dag, da han kom ind. Han gjorde en forskel, og han er stadig en del af holdet, lyder det fra Postecoglou.

I lørdagens 1-0-sejr over Liverpool blev det til et indhop til allersidst i kampen, ligesom det også var tilfældet mod Sheffield United. Endelig sad han på bænken i hele kampen mod Brentford, men ellers har han fået mellem et kvarter og en halv time i kampene for Tottenham.

Postecoglou slår desuden fast, at der er brug for alle på hans hold.

- Vi har ikke den breddeste trup, og jeg er sikker på, at Pierre kommer til at spille en del mere - og jeg kan ikke sige noget til hans professionalisme og karakter. Han arbejder hver dag og klar til at bidrage, fortæller Tottenham-manageren.

Hele interviewet kan ses i videoen øverst i artiklen.

Tottenham er på andenpladsen i Premier League efter sejren over Liverpool, som var en dramatisk en af slagsen. Læs mere om kampen her.