Video : Tipsbladet
Premier League

I chok over Mourinho-historie: Det er ulovligt

Gary Neville er decideret i chok over den behandling, Bastian Schweinsteiger fik i Manchester United.

Den tyske midtbanelegende Bastian Schweinsteiger fik en hård afslutning på tiden i Manchester United, og den åbner han nu op om i en podcast med Gary Neville.

I podcasten fortæller den tidligere Bayern München-stjerne, hvordan han i sommeren 2016 blev fuldstændig frosset ud i klubben af cheftræner Jose Mourinho.

Schweinsteiger kom lnemlig idt senere tilbage i preseason grundet EM med Tyskland, men da han kom tilbage til Manchester, blev han hurtigt mødt af en voldsom besked.

- Da jeg ankom, trænede jeg med Zlatan Ibrahimovic den første dag og syntes, det var fantastisk.

- Den næste dag, på min fødselsdag, da jeg gik ind på træningsanlægget Carrington, var John Murtough (direktør i Man Utd, red.) der og sagde, at jeg ikke måtte gå ind i omklædningsrummet. Træneren havde sagt det. Jeg fik ingen advarsel, ingenting.

- Nogen kunne have fortalt mig det der [på min første træningsdag] eller forklaret mig det på en normal måde, men okay, jeg gik i omklædningsrummet med ungdomsholdene og trænede med U16, siger Bastian Schweinsteiger ifølge Manchester Evening News i The Overlap og tilføjer, at Mourinho ikke mente, at tyskeren var glad i Manchester.

Schweinsteiger fik siden en undskyldning fra Mourinho, da midtbanespilleren i foråret 2017 skiftede til Chicago Fire, fortæller han.

Og historien efterlader værten på podcasten, Gary Neville, i chok.

- Det er ulovligt. Jeg var Spillerforeningens repræsentant, og det har man ikke lov til. Man kan ikke afskedige nogen sådan.

- Det er nok et par år for sent nu, men du skulle være kommet til mig og talt med mig på det tidspunkt. Jeg er chokeret og flov over det, jeg hører, fordi jeg altid tænker, at ja, spillere forlader klubber, og folk bliver uvenner, men der er en rigtig måde at gøre ting og en måde at opføre sig og handle på, siger Manchester United-legenden ifølge mediet. 

Bastian Schweinsteiger, der i dag er 39 år, nåede at spille 35 kampe for Manchester United. Han er en stor legende i Bayern München, hvor han nåede 500 kampe med 68 mål og 99 assister til følge.