• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Ikke i tvivl: Smid mange millioner efter Højbjerg

Foto: Getty Images

Tottenham bør ikke tøve med at give Pierre-Emile Højbjergs en betragtelig lønforhøjelse. Sådan lyder det nu fra det en tidligere Arsenal-profil.

Af Lars Gram-Hanssen

Tottenham bør belønne Pierre-Emile Højbjerg ved at kaste en masse ekstra millioner efter den danske landsholdsstjerne. 

Sådan lyder det nu fra den tidligere Arsenal-angriber Kevin Campbell, der ser Højbjerg som en spiller, der passer perfekt til Antonio Contes stil. 

- Jeg synes, at Højbjerg er så vigtig i forhold til det, Tottenham vil. Han er den ubesungne helt på den midtbane. Meget af det arbejde og den beskyttelse, han bidrager med, går under radaren. Han bidrager også med mål. Han er helt sikkert en Conte-spiller, og han præsterer ud over sin nuværende kontrakt, siger Kevin Campbell således til Football Insider

Pierre-Emile Højbjerg tjener angiveligt 855.000 kroner om ugen, men The Times skrev tilbage i oktober, at Tottenham ønsker at forlænge den danske midtbanespillers kontrakt, der udløber i 2025. Og ifølge Kevin Campbell er det altså helt på sin plads, at Højbjerg får forbedret sin løn. 

- Han fortjener helt sikkert en kontrakt med store penge, for han har vist, at han er et af de første navne på holdkortet, siger Campbell således. 

Pierre-Emile Højbjergs næste kamp er på tirsdag klokken 14.00, hvor Danmark indleder VM mod Tunesien.