• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Jagter Thomas Frank: Her er hans reaktion

Foto: Getty Images

Thomas Frank reagerer på de spekulationer, der sender ham i retning af Leicester City.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Sædet brænder for alvor under Brendan Rodgers i Leicester City.

Presset er ikke blevet mindre på den engelske manager, da hans mandskab tabte 6-2 til Tottenham lørdag. Leicester indtager sidstepladsen i Premier League, og derfor er ledelsen i Leicester begyndt at kigge på afløsere.

En af dem skulle være Brentfords Thomas Frank, der har imponeret stort i spidsen for sidste sæsons oprykkere. Selv har han ingen afskedsplaner lige nu.

- Jeg er meget glad her, siger Thomas Frank efter søndagens nederlag på 3-0 til Arsenal ifølge West London Sport, og fortsætter.

- Personligt giver jeg ikke meget for disse rygter. Det er selvfølgelig dejligt, når man bliver kædet sammen med noget, for det betyder, at vi gør noget godt her. Vi må have gjort noget rigtigt. Jeg er glad for at være her, siger han.

Tæt på samme svar gav den tidligere Brøndby-træner også i sidste uge, da han blev sat i forbindelse med det ledige sæde i Brighton. Noget tyder dog på, at 'The Seagulls' har kastet deres kærlighed over blandt andre hans danske kollega Bo Svensson.

Foruden Thomas Frank så skulle Leicester også have et godt øje til den tidligere Burnley-chef Sean Dyche. Brendan Rodgers har efter flere flotte sæsoner i spidsen for Leicester fået en katastrofal sæsonstart, hvor man indtager sidstepladsen med et enkelt point.

Den tidligere Liverpool-manager har en kontrakt frem til 2025, men med en landskampspause rundt om hjørnet, så kan det godt være et farvel til Rodgers. Landskampspauser giver sommetider anledning til trænerfyringer.