• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Karl Dorph Søe

Kæmpe skadeschok: Kan være ude i måneder

Kæmpe skadeschok: Kan være ude i måneder
Foto: Getty Images

Den brasilianske angriber måtte udgå i kampen mod Cameroun på grund af knæproblemer.

Af Karl Dorph Søe

Arsenals brasilianske spidsangriber Gabriel Jesus har haft en brandvarm start på Premier League-sæsonen. "The Gunners" ligger på førstepladsen i den bedste engelske række med fem point ned til Manchester City, og det har den unge angriber haft en stor andel i. 

Nu kan der dog være grund til panderynker i London-klubben, for ifølge Sky Sports skal Jesus gennemgå en knæoperation der kan sende ham ud i flere måneder. 

Den formstærke angriber måtte i 63. minut udgå fra Brasiliens sidste gruppespilskamp mod Cameroun og blev efterfølgende meldt ude af VM. Nu tyder det på, at skaden er mere alvorlig, end man først regnede med, og Arsenal ved ikke endnu hvornår han kan være klar. 

Brasilien synes ikke at have savnet Jesus i deres første knockoutkamp mod Sydkorea, hvor de vandt overbevisende med 4-1. 

Slaget vil dog være større for Arsenal. Jesus har været involveret i 11 mål på 14 kampe i PL, med henholdsvis fem mål og seks assister.

Arsenal genstarter Premier League-sæsonen mod West Ham den 26.december, og skal klubben fra det nordlige London fastholde deres greb om førstepladsen, har de ikke råd til at miste profiler som Jesus.