• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Klopp roser Phillips: Sammenligner med Lewandowski

Foto: Getty Images

Nathaniel Phillips er langt nede i rangordenen hos Liverpool, men ikke desto mindre er han elsket af Jürgen Klopp.

Af Jacob Quvang

Nathaniel Phillips fik i sidste sæson en nøglerolle hos Liverpool, da klubben mistede sine tre førstevalg på stopperpositionen til sæson-ødelæggende skader. 

Derfor fik Phillips en del kampe, og som sæsonen skred frem, var det tydeligt at se, at han forbedrede sig. 

Netop englænderens udvikling fremhæver Jürgen Klopp også som utrolig i et interview med Goal. Han går så langt som at sammenligne ham med Robert Lewandowski, som også udviklede sig med raketfart, dengang de to arbejdede sammen i Borussia Dortmund. 

- Jeg er nødt til at nævne Nat Phillips. Folk spørger mig ofte om, hvilken spiller som har forbedret sig mest under min lederskab, og jeg siger Robert Lewandowski. 

- Det er nok også rigtigt, men ikke langt derfra er Nat Phillips. Det er bare på en helt anden måde. Jeg husker, da jeg første gang så Phillips, så snakkede jeg med ham efter kampen. Han er en af de klogeste spillere, som jeg nogensinde har arbejdet sammen med, siger tyskeren. 

I denne sæson er det blevet småt med spilletid for Phillips, der er nede som femtevalg i Liverpools centrale forsvar. Dermed ligner det også, at han snart skal finde sig en ny klub, og dette antyder Klopp også.

- Han har forbedret sig i stort set alt, og han har ikke spillet. Livet er nogle gange ikke fair, og jeg kan ikke bebrejde ham. Vi kan ikke beholde ham for altid, det er klart. Vi havde brug for ham for at være sikre det halve år. 

- Folk elsker ham på grund af hans hovedspil, men hans spil med fødderne er utroligt. Han er blomstret sent, men hans udvikling har været utrolig. Jeg ville købe ham i enhver anden klub, undtagen i Liverpool for der har vi ham allerede, siger Klopp. 

Phillips har fået to kampe i denne sæson, men den ene var et sidste sekunds-indhop mod Atletico Madrid i Champions League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020