• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Kritik af Solskjær: Hjalp ikke Man Utd-stjerne

Foto: Getty Images

Det kører ikke for Marcus Rashford i denne sæson, men ifølge The Telegraph er det ikke kun angriberens egen skyld.

Af Lars Gram-Hanssen

Kritikken hagler ned over Marcus Rashford i disse dage, hvor Manchester United-angriberen anklages for dårligt kroppsprog og manglende spilleglæde

Ifølge avisen The Telegraph er det dog i høj grad Rashfords egen arbejdsgiver, der skal have ansvaret for angriberens aktuelle problemer. Ifølge avisen har Marcus Rashford således ikke fået den hjælp, han har brug for. 

- Ingen United-træner har nogensinde givet angriberen ordentlig coaching eller lagt den arm om skulderen, som han har brug for, så kan kan forløse sit utrolige talent, skriver The Telegraph således. 

Ifølge The Telegraph er der ingen tvivl om, at Marcus Rashfords selvtillid i øjeblikket er meget hårdt ramt. Ifølge avisen er det dog en decideret fornærmelse mod Rashford at anklage angriberen for at have en dårlig attitude. 

- Det vil være svært at finde en spiller, der er lige så dedikeret som Rashford, skriver The Telegraph således. 

The Telegraph peger på, at Rashford har trænet op imod 12 timer om dagen, og at den unge angriber har stillet Cristiano Ronaldo et hav af spørgsmål med henblik på selv at blive en bedre spiller. 

- Meget tyder på, at Rashford er en spiller, der er desperat efter at blive coachet, skriver The Telegraph.

Hverken Louis van Gaal eller José Mourinho gjorde dog det store for angriberen, påpeger avisen.

- Der var forhåbninger om, at Ole Gunnar Solskjær, som tidligere angriber, ville være i stand til at træne Rashford til at blive bedre. Solskjær styrede dog dårligt nok én eneste træningssession i United og foretrak at uddelegere denne opgave til sin stab. Da Rashford tog fat i ham [Solskjær, red.] fik han ingen hjælp, skriver The Telegraph.

The Telegraph peger endvidere på, at Rashford sidste år mistede sin plads på holdet, og at angriberen også havde fået frataget sin status som straffesparksskytte og frisparksskytte, hvilket betød, at han scorede færre mål.

- Solskjær reagerede ved at sætte scorings-målsætninger for ham. Han scorede også en del. 21 mål i 57 kampe, hvilket dog ikke betød, at han ikke blev kritiseret for ikke at score mere. Det ville have hjulpet, hvis hvis træneren var kommet ud og havde forklaret hvad hans rolle på holdet var, skriver The Telegraph.

Den 24-årige Marcus Rashford har i denne sæson scoret tre mål i 15 kampe for Manchester United. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020