• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Laudrup forventer snarligt Klopp-exit i Liverpool

Foto: Getty Images

Brian Laudrup tror, at Jürgen Klopp er i gang med sin sidste sæson som Liverpool-træner.

Af Lars Gram-Hanssen

Jürgen Klopp har vundet både Premier League og Champions League i sin tid som Liverpool-træner, men i øjeblikket går det ganske skidt for tyskeren. 

Og den aktuelle krise i Liverpool er så markant, at Jürgen Klopp formentlig snart er en færdig mand i Merseyside-klubben. Sådan lød det fra Brian Laudrup efter Liverpools 3-0-nederlag til Wolverhampton. 

Her blev Brian Laudrup og Per Frimann i Viaplay-studiet spurgt, om de forventer, at Jürgen Klopp også er cheftræner for Liverpool efter sommerferien. Og her var svaret altså kort og kontant fra Brian Laudrup. 

- Nej, lød det kortfattet fra landsholdslegenden.

Per Frimann erklærede sig enig og satte lidt flere ord på. 

- Nej, altså, han skal jo arbejde sig ud af det her, der sker nu. Der skal han vise, at han kan komme videre. Fordi ellers kan det være slut hurtigt. Så han skal vise, at det kan blive bedre. Og så er spørgsmålet nok, om ikke man skifter manager, lød vurderingen fra Per Frimann. 

Brian Laudrup pegede herefter på, at Jürgen Klopps trænerkarriere før ansættelsen i Liverpool også kan give nogle fingerpeg om, at tyskeren kan være løbet tør for nye idéer. 

- Der er også den lille ting med, at han var syv år i Mainz, han var syv år i Dortmund, og hvor lang har han nu været i Liverpool? Syv år nu. Det er lidt som om, at idéerne løber lidt ud for ham. Jeg tror, at han skal have hans lille buste, og så en stor tak for det, han har leveret, lød det fra Brian Laudrup. 

Jürgen Klopp blev ansat som Liverpool-cheftræner i oktober 2015, og tyskerens kontrakt med den engelske klub løber frem til 2026.