Video : Tipsbladet
Premier League

Liverpool-legende: Salah ender i Saudi-Arabien

Tidligere Liverpool-spiller Robbie Fowler er sikker på, at Mohamed Salah før eller siden skifter til en saudiarabisk klub.

Den stenrige klub Al-Ittihad fra Saudi-Arabien jagter Liverpool-stjernen Mohamed Salah, og saudiaraberne er klar til at sprænge banken for egypteren, men indtil videre har Premier League-klubben afvist alle tilnærmelser.

I Liverpool glæder man sig nok over, at transfervinduet i Saudi-Arabien er blevet forkortet, så det allerede i morgen, torsdag, smækker i.

Det kan godt være, at Salah ikke ender i Saudi-Arabien denne sommer, men det kommer til at ske på et tidspunkt, lyder det fra Liverpool-legenden Robbie Fowler.

- Med hensyn til det største spørgsmål i fodbold i øjeblikket - lad os kalde det Salah-sagaen. Når man ser situationen udfolde sig her i Saudi-Arabien, er det meget indlysende, at Al-Ittihad ikke vil give, og jeg kan fortælle dig, at Salah kommer til at ende her, skriver Fowler i en klumme for The Mirror.

- Måske ikke i dette vindue, men om lidt, på grund af hvem han er, og hvor mange mennesker, der ønsker det. Der er ingen tvivl om, at han er den mest berømte fodboldspiller i denne del af verden, og som jeg sagde i sidste uge, ønsker de, at han skal være ansigtet udadtil i Saudi Pro League. Og som vi har set, får saudiaraberne normalt det, de ønsker.

Fowler står i spidsen for Al-Qadsiah, som spiller i den næstbedste række i Saudi-Arabien.