• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Lyt til Solbakken: Ståle giver Solskjær Liverpool-råd

Foto: Getty Images

Fans venter i spænding på søndagens brag mellem Liverpool og Manchester United. Det gør Ståle Solbakken også, og han har et godt råd til sin landsmand på Manchester United-bænken.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Som medlem nummer 65 i Liverpools norske supporterklub har Ståle Solbakken altid været en stor fan af klubben.

Selvom hans engagement ikke er den samme i dag, så holder han alligevel med Klopps mandskab, der søndag møder Solbakkens tidligere landsholdskollega Ole Gunnar Solskjær og dennes Manchester United.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Villa-Lange klar til at grave dybt i tegnebogen

Den tidligere FCK-manager er ikke i tvivl om, at Liverpool vinder kampen, men har tillader sig alligevel at komme med et råd til sin norske kollega, hvis de skal have en chance i aften.

- Jeg tror, at Ole Gunnar skal være meget opmærksom på, at Trent Alexander-Arnold ikke er så godt kørende, og jeg tror, han vil køre lidt fart på den side og få så mage en mod en-situationer som muligt. Det kan være, at han vælger gennembrudskraft i stedet for Cavani i midten. For hvis Liverpool bliver nødt til at spille med de midterstoppere, som de har gjort i de seneste kampe, så er der muligheder, desværre, siger Ståle Solbakken til norske TV 2.

Læs også:Klopp ligaglad med tabellen: Vi har kun ét mål

Hvis Joel Matip ikke bliver klar i tide, så spør den norske landsholdstræner, at Fabinho eller Rhys Williams overtager han plads, da Klopp ønsker at benytte Jordan Henderson på midtbanen mod United.

- Intet af det bliver perfekt. United møder et Liverpool-hold, som er meget sårbare i den bagerste firekæde. Hvis det ser ud som nu, og som det har gjort i de seneste runder, vil der komme huller i forsvaret. Med den fart og gennembrudskraft, som United har på toppen, kan det udnyttes.

Modsat mange andre kritiske røster er Ståle Solbakken imponeret over, hvad Ole Gunnar Solskjær har gjort i Manchester United, og han nævner - måske med en slet skjult hentydning til FCK-ledelsen - klubbens evne til at bevare roen, som årsagen til, at de ligger, hvor de gør nu.

Læs også:Schmeichel fejrer stort jubilæum i Leicester med sejr

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Barca er interesseret i Premier League-spillere

Læs også:Mount sikrede Chelsea-sejr over Andersen og Fulham

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus