• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Obaida El-Itr

Medie: De vil have dansk PL-nedrykker

Foto: Getty Images

Den tyrkiske storklub Galatasaray jagter Leicester City-dansker.

Af Obaida El-Itr

I november sidste år mente flere tyrkiske medier at vide, at den tyrkiske storklub Galatasaray jagtede Victor Kristiansen. Istanbul-klubben fik dog et nej, og venstrebacken skiftede som bekendt til Leicester, som i den netop overståede sæson rykkede ud af Premier League.

Og interessen for Kristiansen fra tyrkisk side er langt fra forsvundet efter det mislykkede forsøg i januar-transfervinduet.

Galatasaray, som i år har vundet guld i den hjemlige liga, forventes at sige farvel til en række forsvarsspillere, herunder Victor Nelsson og Sacha Boey. Derfor er tyrkerne på jagt efter defensive forstærkninger frem mod næste sæson, og Kristiansens navn er igen dukket op.

Det skriver mediet Sporx.

Galatasaray vil angiveligt på ny forsøge at hente den tidligere FC København-spiller, og tyrkerne har allerede kontaktet Leicester med henblik på at lukke en handel hurtigt, hvis interessen er gensidig.

Ifølge mediet skal interesserede klubber forvente at slippe i omegnen af 90 millioner kroner for Kristiansen, men den pris vil den tyrkiske klub forsøge at presse markant ned.

Kristiansen står noteret for 14 kampe i Leicester.