Video : Tipsbladet
Premier League

Medie: Storklub lokker Højlund med højere løn

Paris Saint-Germain lokker Rasmus Højlund med en højere løn, men den den danske angriber foretrækker angiveligt stadig et skifte til Manchester United.

Manchester United har optrappet deres interesse i Rasmus Højlund i de seneste dage, men englænderne er ikke den eneste storklub, der jagter den danske landsholdsangriber. 

Også Paris Saint-Germain er ude efter Rasmus Højlund, og ifølge den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio har tilbudt danskeren en højere løn end det, Manchester United har tilbudt. 

Ifølge Gianluca Di Marzio er Rasmus Højlunds førsteprioritet dog alligevel at skifte til Manchester United. 

Som beskrevet tidligere på ugen er Manchester United og Atalanta dog stadig et godt stykke fra hinanden, idet den italienske klub kræver 600 millioner kroner, mens Manchester United i øjeblikket kun er klar til at betale 520 millioner kroner plus diverse bonusser. 

Manchester United-cheftræner Erik ten Hag understregede tirsdag, at 'De Røde Djævle' arbejder benhårdt på at købe en centerforward. 

- Det eneste, jeg kan sige, er at vi gør alt, der står i vores magt, for at få det på plads. Hvis det var op til mig, så blev det gjort hurtigst muligt, for vi har brug for at integrere ham på vores hold og i vores spillestil. I den perfekte verden var han her allerede, men som træner er alle situationer ikke ideelle, og det er man nødt til at kunne håndtere, lød det, ifølge The Guardian, fra Erik ten Hag. 

Manchester United indleder den kommende Premier League-sæson med en hjemmekamp mod Wolverhampton mandag den 14. august.