Premier League Ole Hoffskov

Nu er det tæt på: Her er Manés kongeløn i Bayern

Foto: Getty Images

Sadio Mané meldes nu meget tæt på Bayern München. De to parter er nået til enighed om lønnen.

Af Ole Hoffskov

Sadio Mané kan godt begynde at se sig om efter en god tysklærer. Det tyder på, at han snart bliver Bayern München-spiller.

Ifølge Daily Mirror er den tyske storklub og Sadio Mané meget tæt på at nå til enighed om betingelserne, og senegaleseren kommer angiveligt til at tjene godt tre millioner kroner om ugen i Bayern München.

Det er markant mere, end han tjener i Liverpool, og derfor ser det nu ud til, at den 30-årige offensivspiller skifter til Bayern München, hvor det forlyder, at han får en tre-årig aftale.

Liverpool ønskede ikke at imødekomme Sadio Manés krav til en kontraktforlængelse, og derfor bliver han solgt et år før udløb i England.

Mens Liverpool står til at miste Sadio Mané, kan klubben snart præsentere Darwin Nunëz som ny spiller. Stjerneangriberen fra Benfica ventes præsenteret på Anfield tirsdag. 

For Bayern Münchens vedkommende er tilgangen af Sadio Mané et tiltrængt plaster på såret. Der er nemlig ikke ret meget, der tyder på, at Robert Lewandowski også har hjemmebane på Allianz Arena i næste sæson. Den polske superstjerne har gjort det meget klart, at han vil væk i løbet af sommeren.

Umiddelbart virker FC Barcelona som det bedste bud på en ny arbejdsgiver for Robert Lewandowski, og dermed ser den store transfersnebold for alvor ud til at rulle.