• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Ny Man Utd-fase: Eriksen kan byde Real op til dans

Foto: Getty Images

Mediet fremhæver Christian Eriksen som en af de eneste Manchester United-spillere, der har niveauet til at være med helt oppe i den sjove ende.

Af Jacob Quvang

Torsdag var en glædens dag for Manchester United.

Takket være 4-1-sejren over Chelsea er top fire sikret, så man nu skal spille Champions League-fodbold til næste sæson. 

Dermed er et af sæsonens store mål nået, og nu handler det for klubben om at rykke op på en højere hylde og kæmpe med om de helt store trofæer i form af Premier League og Champions League. 

Cheftræner Erik Ten Hag erkender, at man til sommer skal forstærke truppen for at dette kan lade sig gøre.

- Det er en god base at være i top fire i den her liga, men vi vil vinde titlen. Vi har masser af arbejde foran os. Vi har gjort fremskridt med det her hold og den her trup, men vi har brug for bedre spillere for at konkurrere om de største titler, sagde Ten Hag efter torsdagens sejr. 

Mediet The Times er enige med hollænderen i, at der til sommer skal handles stort, for det er ikke mange Manchester United-spillere, som har evnerne til at give eksempelvis Real Madrid kamp til stregen i en Champions League-knockout-kamp. Her fremhæver mediet Christian Eriksen som en af dem.

- Raphaël Varane, Luke Shaw og Lisandro Martinez kan gøre det. Det samme kan Casemiro, Bruno Fernandes og Marcus Rashford, men resten? Sandsynligvis ikke - måske med undtagelse af Christian Eriksen, hvis han er i topform, og David de Gea, hvis ikke han laver sine hjerneblødninger, skriver avisen.

Herefter lyder det, at Manchester United skal på jagt efter en central midtbanespiller, som har kvalitet, men som kan aflaste Christian Eriksen, der i denne sæson har spillet mere end forventet. 

Mason Mount bliver i øjeblikket rygtet heftigt til klubben, og Manchester United skulle angiveligt føre kampen om ham.