• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Simon Møbjerg Sørensen

Officielt: Luke Shaw til Manchester United

Officielt: Luke Shaw til Manchester United
Illustration

Luke Shaw skifter som ventet Southampton ud med Manchester United, hvor han får en fire-årig kontrakt. Det meddeler Manchester United nu.

Af Simon Møbjerg Sørensen

18-årige Luke Shaw kan nu kalde sig verdens dyreste teenager. Manchester United har netop bekræftet, at de har købt Shaw i Southampton og givet ham en kontrakt på fire år med option på et år mere.

Aftalen er kommet på plads, efter Luke Shaw er returneret til England fra at have deltaget i VM i Brasilien, og skal man tro forlydenderne, koster venstre backen 280 millioner kroner og får en ugeløn på godt 1,5 millioner kroner.

Shaw bliver altså en holden herre, og han er ovenud lykkelig for skiftet til Manchester United.

- Jeg er ekstatisk over at komme til Manchester United. Jeg har været i Southampton, siden jeg var otte år gammel, og jeg vil gerne takke dem og fansene for alt det, de har gjort for mig. Jeg vil fortsætte med at udvikle mig i min karriere, og United er det ideelle sted for mig at gøre det. Jeg ser frem til dette nye kapitel i mit liv, og jeg ser frem til at lære af de verdensklassespillere og trænere, der er i klubben, siger Shaw til klubbens hjemmeside.

Manchester United bekendtgjorde i går, at de har købt spanske Ander Herrera i Athletic Bilbao, og Luke Shaw bliver derfor Manchester Uniteds andet prominente indkøb på 24 timer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus