• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Pep Guardiola raser: Uetisk og uprofessionelt

Foto: Getty Images

Pep Guardiola kalder det både "uetisk" og "uprofessionelt," at spillere lækker holdnyt til venner i andre klubber.

Af Victor Risager

En mærkværdig sag er opstået i engelsk fodbold.

I optakten til weekendens Premier League-kamp mellem Aston Villa og Leicester City begyndte rygter om, at Jack Grealish var skadet således at florere på de sociale medier, og det skyldtes det populære managerspil Fantasy Football.

Her skifter man spillere ind og ud før hver runde, og inden weekendens kamp havde flere Aston Villas spillere og ansatte således skiftet kreatøren ud. Det fik altså rygterne til at florere, og de talte sandt, da Jack Grealish ikke var med i kampen. Ifølge The Times har det siden fået Aston Villa til at forbyde spillerne at spille managerspillet.

Men det er ikke den eneste måde, der opstår læk om trupnyt, siger Manchester Citys manager, Pep Guardiola, ifølge Goal. Toptræneren mener også, at spillerne generelt snakker om sådanne ting på tværs af klubberne - og det er han langt fra fan af.

- Jeg hørte, hvad der skete med Aston Villa's situation. Jeg ved, at spillerne spiller disse spil, men jeg ved ikke, hvad Fantasy Football er, ærligt talt. Jeg har aldrig spillet det, og jeg hørte om det for første gang, da jeg så overskrifterne om denne situation.

- Men nogle gange foretager du et holdvalg, og spillerne taler så til deres venner på andre hold og taler om, hvad du laver. Nogle gange sker det. Det er utroligt uetisk og uprofessionelt, men du kan ikke kontrollere det, siger Pep Guardiola ifølge Goal.

Pep Guardiola og Manchester City skal onsdag møde Borussia Mönchengladbach i Champions League. 

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus