• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League tipsbladet.dk

Pep Guardiola: Ville elske og ønske at Messi blev i FC Barcelona

Foto: Getty Images

Lionel Messi rygtes fortsat heftigt i retning mod Manchester City, men nu er City-manager Pep Guardiola ude med et håb om, at den argentinske stjerne ikke forlader Spanien.

Af tipsbladet.dk

Der er nok ikke mange trænere i verden, der ikke gerne ville se Lionel Messi på deres hold. For Manchester City kan det måske blive til virkelighed enten til vinter, hvis Barca ønsker penge, eller til sommer, når Messi står uden kontrakt.

Det hele har fået endnu mere liv efter at City-manager Pep Guardiola valgte at forlænge sin aftale i England med foreløbig to år.

Hvad angår Messi er Pep Guardiola dog noget utraditionelt ude og sige, at han håber, at den argentinske stjerne bliver i FC Barcelona. Det fortæller Guardiola på en pressekonference:

- Lionel Messi er en spiller fra Barcelona. Hvis du spørger om min mening som person, har jeg stadig stor taknemmelighed overfor alt det, Barcelona har givet mig. Både på akademiet og senere som manager, gav klubben mig alt. Hvad jeg ønsker for Messi er, at han skal slutte hans karriere der. Jeg ville elske det og jeg ville ønske det, siger Pep Guardiola ifølge Goal.com på pressekonferencen og fortsætter:

- Som fan af FC Barcelona ville jeg også ønske mig, at Messi blev, men han har udløb der næste sommer, og ingen ved, hvad han har i tankerne. For os som klub har vi store kampe og så mange ting, vi gerne vil opnå. Det er alt, jeg kan fokusere på, og jeg kan ikke sige noget om resten, udtaler Guardiola.

Lionel Messi har kontraktudløb i FC Barcelona i sommeren 2021.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus