Video : Tipsbladet
Premier League

Rabat på Højbjerg: Det skal Atletico betale nu

Det begynder at ligne, at Pierre Emile Højbjerg er på vej væk fra Tottenham.

Det er noget, der tyder på, at Pierre Emile Højbjerg kan begynde at indstille sig på et nyt eventyr. Der er i hvert fald noget, der tyder på, at hvis Tottenham får det rigtige bud på ham, så vil de sælge.

Det skriver Ekstra Bladet.

Her bliver der endvidere peget på, at det er den spanske storklub Atletico Madrid, der har udset sig at få den danske landsholdsspiller til klubben som en ny soldat på Diego Simeones mandskab.

Prisen er nok svær at finde det præcise tal på, men avisen kan fortælle, at det formentlig kommer til at ende på et niveau omkring 200 millioner kroner, da London-klubben nok vil indse, at de ikke kan få mere for ham.

Det skyldes blandt andet Højbjergs alder på 27 år, som betyder, at prisen på ham fremover ikke kommer til at stige. Tidligere skulle prisskiltet ifølge Daily Mail have været på 335 millioner kroner, men det er der altså kommet rabat på nu.

Pierre Emile Højbjerg kom til Tottenham tilbage i 2020, og han har spillet 145 kampe for dem med 10 mål og 15 assister til følge. Han har to år tilbage af kontrakten med Premier League-klubben.

I Tottenham har man til den nye sæson fået ny manager i form af Ange Postecoglou, som er kommet til fra Celtic. Onsdag møder Højbjerg ind til den første træning efter sin sommerferie.

Der er desuden blevet peget på, at det er det ideele tidspunkt at sælge Højbjerg på. Læs mere om det her.