Video : Tipsbladet
Premier League

- Det ideelle tidspunkt at sælge Højbjerg på

Hvis Tottenham virkelig går med tankerne om at sælge Højbjerg, så er det oplagt at gøre det denne sommer.

Pierre-Emile Højbjerg har været en af de største profiler i Tottenham i en årrække, men pilen peger ret voldsomt på en skilsmisse denne sommer.

Efter den nye træner Ange Postecoglou er kommet til, så lader det til at danskeren kan blive skudt videre - noget han også selv er åben for, hvis man skal tro meldingerne fra England.

Går og Tottenham og tænker, at Højbjerg skal sendes videre, så er det også det optimale tidspunkt at gøre det på denne sommer. Det mener mediet football.london, der dækker klubben tæt. 

- Hvis Tottenham skiller sig af med Højbjerg, der i øvrigt rygtes til Atletico Madrid, så vil de stadig have muligheder i forhold til Højbjergs alder og erfaring for klub og land. Han værdisættes til 38 millioner pund, og Tottenham vil være i stand til at hente en stor sum penge for ham, som de så kan bruge på en spiller, der passer ind i Postecoglous måde at spille på. 

- Denne sommer er det ideelle tidspunkt at sælge Højbjerg, hvis det virkelig er klubbens beslutning. Han har kun to år tilbage af sin kontrakt, og hans værdi vil kun falde, som tiden går. Den danske landsholdsspiller skal erstattes, hvis han bliver solgt, for Spurs er nødt til at sikre sig, at de har nok muligheder inde centralt. Særligt når Bissouma kommer til at misse en del kampe i januar og februar til Africa Cup of Nations, skriver mediet. 

Pierre-Emile Højbjerg har ellers været en af Tottenhams bedste spillere i de seneste år, men meget kan pege på at parterne skilles denne sommer.