- Rasmus Højlund bør sigte efter 20 mål i år
Foto: Getty Images
Premier League

- Rasmus Højlund bør sigte efter 20 mål i år

Tidligere Manchester United-angriber mener, at den danske angriber bør sigte efter 20-25 mål i sæsonen.

Rasmus Højlund har endnu ikke fået et minuts spilletid i Manchester United på grund af skadesproblemer, men det er blot et spørgsmål om uger, før danskeren ventes klar til sin debut for De Røde Djævle.

Når han er tilbage, er forventningen dog, at Højlund vil få godt med spilletid for Erik ten Hags mandskab.

Derfor bør danskeren også sigte efter at score minimum 20 mål i sæsonen, når man tager prisskiltet på 620 millioner kroner med i ligningen. Det mener den tidligere Manchester United-angriber Louis Saha i hvert fald.

- Når du starter din første sæson i England, skal du tilpasse dig Premier League. Rasmus Højlund er fra Danmark, og han spillede godt nok i Italien før skiftet, men Premier League er en anden opgave, og han får brug for tid til at tilpasse sig.

- Højlund bør sigte efter 20 mål i denne sæson, når man tænker på, at han har [Marcus] Rashford, Bruno Fernandes, Casemiro og [Christian] Eriksen, der alle kan skabe chancer for ham. Med de spillere, han har omkring sig, er 20 mål et godt mål i denne sæson, siger Louis Saha til GOAL og fortsætter:

-  Vi kan se, at hvis tingene spiller, har han gode spillere omkring sig, og han har en manager, der er smart nok til at give ham tid til at falde til… Så 20 til 25 mål, hvis man tæller alle turneringer med, vil være en rigtig god første sæson. De [Manchester United] har givet ham dette ansvar og betalt en masse penge, fordi han har potentialet til at score 30 mål, som Erling Haaland har gjort. Måske vil det tage ham mere tid, men vi må vente og se.

Selv scorede Louis Saha aldrig 20 mål i en sæson for Manchester United. I alt nåede han 42 mål i 124 kampe for klubben, som han spillede for mellem 2003 og 2008. 

Premier League er sparket i gang - og vil du sikre dig billet til en af de mange kampe, så få styr på din fodboldrejse hos Visitfootball. Her finde du den bedste pris på din næste fodboldrejse.