• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Kæmpeklub overvejer bud på Pierre-Emile Højbjerg

Foto: Getty Images

Casemiro er på vej til Manchester United, og derfor skulle Real Madrid have kastet deres kærlighed over Pierre-Emile Højbjerg.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Real Madrid har sagt farvel til deres mangeårige midtbaneanker Casemiro, der vil prøve en ny udfordring i Manchester United.

Det efterlader et hul på klubbens midtbane, som Carlo Ancelotti vil lappe med Pierre-Emile Højbjerg, skriver The Telegraph. Den spanske gigant er lige nu igang med at overveje, om de skal sende et bud afsted efter danskeren.

Det er Real Madrids manager Carlo Ancelotti, der har et blødt punkt for den danske landsholdsstjerne. Da Ancelotti var manager i Everton forsøgte han også at hente Højbjerg, men han valgte som bekendt Tottenham.

Under Antonio Conte har 27-årige Pierre-Emile Højbjerg været et stort aktiv, men de seneste transfervinduer er konkurrencen på midtbanen blevet skærpet. Rodrigo Bentancur og Yves Bissouma er hentet ind.

Alligevel er Pierre-Emile Højbjerg fast mand hver gang. Derfor vides det heller ikke, om Tottenham vil tillade et salg. Men hvis først Real Madrid gør alvor af deres interesse, så må det alligevel være ualmindelig svært for Pierre-Emile Højbjerg at takke nej.

Danskeren har fortsat tre år tilbage af aftalen med Tottenham, som han har været en del af siden sommeren 2020, hvor han ankom fra Southampton.

Han har spillet fuld tid i sæsonens første to kampe, og i weekenden scorede han mod Chelsea i et højdramatisk opgør der endte 2-2.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.