• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Ronaldo sviner Ten Hag til: Ingen respekt for ham

Foto: Getty Images

Ronaldo kommer nok aldrig til at få respekt for sin chef i Manchester United.

Af Oliver Okstrøm

Cristiano Ronaldo har på det seneste åbnet op om, hvordan han ser på situationen i særligt Manchester United. Det er sket i et interview med den engelske journalist Piers Morgen på TalkTV.

Torsdag var der endnu et afsnit, og denne gang var det United-manager Erik ten Hags tur til at blive omtalt.

Det var særligt med hensyn til den situation, hvor han forlod stadion i stedet for at lade sig skifte ind i de sidste minutter i opgøret mod Tottenham. Her mener han, at det var tre minutter, der resterede, og det provokerede ham.

- Du skal ikke fortælle mig, at der er topspillere - folk der vil alt - nøglespillerne kun vil spille i tre minutter. Come on. Det er uacceptabelt, siger han og fortsætter:

- Efter alt, hvad de siger inden, at de respekterer mig. For mig var det ikke respekt, og derfor tog jeg den beslutning, som jeg fortryder, lyder det fra Ronaldo, som understreger, at han undskyldte til holdkammeraterne efterfølgende.

Men for manager Ten Hag er stridsøksen altså ikke begravet.

- Træneren har ikke respekt for mig. Derfor er vores forhold på den måde. Han bliver ved med at sige i pressen, at han kom til mig, og at han kan lide mig bla bla bla, men det er bare for pressen. Et hundrede procent. Hvis du ikke har respekt for mig, så kommer jeg aldrig til at have det for dig, forklarer Ronaldo.

Allerede forud for den nye del af interviewet har kravet i United været, at portugiseren skal fyres. Læs mere om det her.