• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

- Ronaldo vil elske at få en som Eriksen på holdet

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere norske landsholdsspiller Jan Åge Fjørtoft vil Cristiano Ronaldo juble over at få en spillertype som Christian Eriksen ind på Manchester Uniteds hold.

Af Lars Gram-Hanssen

Brentford eller Manchester United?

Det er tilsyneladende det valg, som Christian Eriksen står overfor i disse dage, idet danskerens kontrakt med Brentford udløber i dag. 

Manchester United er selvsagt klart den største klub af de to, men på Old Trafford er risikoen for at ende på bænken nok også større. Ifølge den tidligere norske landsholdsspiller Jan Åge Fjørtoft bør Christian Eriksen dog ikke være nervøs for at skifte til Manchester United, selvom de røde djævle i forvejen råder over mange topspillere. 

- Jeg tror absolut, at Christian Eriksen vil kunne klare det. For Christian Eriksen har noget, som det er svært for spillere at have. Jeg havde det aldrig. Det er den her følelse, hvor du altid føler, at du skal have bolden, siger Jan Åge Fjørtoft således til Viaplay.

Christian Eriksen har således noget, som Manchester United i den grad mangler, mener nordmanden.

- Uanset hvem du spiller imod. Uanset set hvor mange gange du mister bolden. Så ved du, at du har troen på, at du skal have bolden. Og hvis du ser Manchester United nu, med Fred og McTominay, så ved du, at det er muligt at blive bedre dér. Om det er De Jong eller Christian Eriksen, så ved du, at Eriksen vil tage sin helt naturlige plads. En Cristiano Ronaldo vil jo elske at få en type spiller, som er så kreativ, ind på holdet. Derfor er jeg helt sikker på, at Christian Eriksen vil kunne klare sig, siger Fjørtoft således.

Det store spørgsmål er selvfølgelig også, om Erik ten Hag vil bruge Christian Eriksen som tilbagetrukken midtbanespiller, eller om hollænderen ser danskeren som en offensiv spilfordeler.

På den sidstnævnte position råder de røde djævle som bekendt over Bruno Fernandes. Ifølge en tidligere Manchester United-spiller er der dog plads til både Fernandes og Eriksen på Erik ten Hags hold - det kan du læse mere om HER.

Har du planer om en fodboldtur til nogle af Europas store ligaer? Så tjek portalen Visit Footbal, hvor du kan sammenligne tilbud og priser for ture til Premier League, Bundesligaen, La Liga og Serie A