• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Stjerne svinet til efter interview: Det er pinligt

Foto: Getty Images

Bruno Fernandes har i et interview forsøgt at forklare Manchester Uniteds skuffende resultater med skiftende trænere, men ifølge den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker er det en decideret 'pinlig' undskyldning fra portugiseren.

Af Lars Gram-Hanssen

Forventningerne til Manchester United var store forud for 2021/22-sæsonen, efter indkøbene af Ronaldo, Varane og Sancho, men i sidste ende måtte "De røde djævle" nøjes med en skuffende sjetteplads i Premier League. 

Selvtilliden forsvandt hurtigt ud af holdet, og ansættelsen af Ralf Rangnick efter Ole Gunnar Solskjærs fyring fik heller ikke den store effekt. Og i et interview med The Athletic har Bruno Fernandes nu forklaret Manchester Uniteds problemer med, at der har været for mange forskellige trænere med forskellige idéer. 

- Ralf kom ind med sin idé om at spille med intensitet og presspil, som han var vant til fra Tyskland. Men det fungerede ikke rigtig hos os, for der var en atmosfære blandt alle, hvor selvtilliden var lav, og humøret var lavt. Det er virkelig svært at ændre på, når man er inde i sådan en periode, lyder det således fra Fernandes i interviewet.

- Det har intet at gøre med Ralf. Han gjorde sit bedste. Han er en god træner med gode idéer, men det passede ikke til alle. Det er fordi, at holdet er blevet bygget op i forhold til Ole og hans idé. Og så kommer der en ny træner ind [med en anden idé, red.]. Det er nok forskellen i klubben, for enhver træner, der har været her, har haft forskellige idéer, og derfor har de hentet forskellige spillere ind. 

Ifølge den tidligere Manchester United profil Paul Parker er forklaringen fra Fernandes dog noget værre vrøvl. 

- Jeg mener ikke, at man kan bruge den undskyldning. Der er blevet brugt mange penge på spillere i den klub, og de er ikke blevet hentet for hele tiden at blive fortalt, hvad de skal gøre. Der var store forventninger til dem, og de har ikke levet op til dem. Slet ikke. Det er ret åbenlyst, at Bruno Fernandes siger det der for at vaske hænder, mere end noget andet. At komme ud og siger, at der har været mange forskellige trænere, og at det er derfor, at du og dine holdkammerater ikke har præsteret... det er pinligt, lyder det således, ifølge BeMyBet, fra Paul Parker. 

Ifølge Paul Parker er Bruno Fernandes desuden for udisciplineret til at spille for Manchester United, og den tidligere forsvarsspiller mener, at de fleste Manchester United-fans nok ville ønske, at portugiseren i stedet var endt i Tottenham, som forgæves forsøgte at hente ham inden hans skifte til Old Trafford i 2020.