Video : Tipsbladet
Premier League

Svingdør i United: Disse fire spillere får kniven

Ifølge den engelske avis er fire spillere på vej væk fra Old Trafford.

Manchester United har netop præsenteret Mason Mount i en dyr handel, og desuden skulle Erik ten Hag pønse på flere store millionkøb.

Både Andre Onana og danske Rasmus Højlund siges at være på vej til Old Trafford for store summer, og der kan derfor komme til at mangle penge på kistebunden.

Erik ten Hag skulle angiveligt være villig til at sælge flere store profiler for at realisere de store handler, og ifølge den engelske avis Indepentent er Harry Maguire, Scott McTominay, Jadon Sancho og Fred alle på vej ud af folden. 

Maguire har i længere tid været rygtet væk fra Manchester-klubben, men den engelske landsholdsspiller skulle angiveligt være svær at afskibe på grund af hans høje lønkrav. 

Fred og McTominay skulle angiveligt tiltrække interesse for rivaliserende Premier League-klubber som Fulham og West Ham, omend der ikke har været nogle konkrete forhandlinger endnu. 

Sidstnævnte siges at være udset som Declan Rices afløser, skulle Rice skifte til Arsenal, hvilket meget peger i retning af. 

Jordan Sancho har stadig til gode at få sit store gennembrud i den røde trøje, omend han til tider har vist lovende takter. Den tidligere Dortmund-profil sættes for tiden i forbindelse med et skifte til Tottenham, der kan få mange penge mellem hænderne, skulle de sælge Harry Kane.