Premier League Lars Gram-Hanssen

Tidl. Chelsea-assistent: 'AC'-problem er ikke nyt

Foto: Getty Images

Det er ikke noget nyt, at Andreas Christensen nogle gange trækker sig fra kampe med kort varsel. Sådan lyder det nu fra Jody Morris, der var Frank Lampards assistent i Chelsea.

Af Lars Gram-Hanssen

Det er ikke kun på det seneste, at Andreas Christensen har trukket sig fra kampe i sidste øjeblik. 

Sådan lyder det nu fra Jody Morris, der var en del af trænerstaben, da Frank Lampard var cheftræner for Chelsea.

Udmeldingen fra Morris kommer i kølvandet på den seneste udtalelse fra Thomas Tuchel, hvor Chelsea-bossen slog fast, at Andreas Christensen på det seneste har meldt afbud til flere kampe i sidste øjeblik

Tuchels udmelding kommer i kølvandet på flere kritiske udtalelser, der er blevet sendt i Andreas Christensens retning på det seneste. Her er danskeren blandt andet blevet kritiseret af den tidligere Liverpool-angriber Stan Collymore. Og ifølge Jody Morris er det da heller ikke et nyt fænomen, at Andreas Christensen trækker sig fra kampe.

- For at være fair, så oplevede vi det også selv, da vi var her og arbejdede med Andreas, lyder det således, ifølge Daily Express, fra Jody Morris. 

- Man ved aldrig, hvad nogle spillere går igennem. Om det er nerver eller om det er relateret til noget udenfor banen. Vi oplevede det nogle gange med Andreas, men jeg tror ikke, at han er den eneste spiller, der har oplevet sådan noget. Måske er han en smule mere ærlig omkring den del af det. 

- Selvfølgelig vil man gerne have spillere, man kan sætte sin lid til. Sådan nogle som Cesar Azpilicueta, der har cementeret sin plads i Chelseas historie. 

Andreas Christensen kan meget vel allerede have spillet sin sidste kamp i Chelsea-trøjen. Det indikerede Thomas Tuchel således tidligere på ugen